BİTLİS / GÜROYMAK - Şehit Er Fevzi Güngür Ortaokulu

Ock

Okulumuzda Kütüphanecilik Kulübü tarafından öğrencilerimize özgüven aşılamak, topluluk önünde konuşabilmesini sağlamak, çevre ile iletişim kurmasını sağlamak, duygu ve düşüncelerini,isteklerini rahatça ifade edebilmesini sağlamak, mikrofon fobisini yenmek amaçlarıyla Serbest Kürsü etkinlikleri başlatıldı. Öğrencilerimiz; tarihi kişiler, devlet büyükleri, meslek tanıtımları, şairler ve yazarlar, icatlar, ilkler,değerler eğitimi vb. alanlarda konuşmaya teşvik edildi. Her cuma İstiklal Marşı töreni öncesi farklı kademelerden gönüllülük esası gözetilerek seçilen öğrencilerimiz, 5-10 dakikayı geçmeyecek şekilde tüm öğretmen ve öğrencilerle duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Serbest Kürsü Etkinlikleri aralık ayı kapsamında;

8/B sınıfı öğrencimiz İrem USLU-Ali KUŞÇU

8/B sınıfı öğrencimiz Nazlı ŞALIŞLIOĞLU- Aziz SANCAR

6/A sınıfı öğrencimiz Melek BOYUZUN-Sümeyye BOYACI

5/A sınıfı öğrencimiz Rabia ŞİPAL- Şerife Bacı hakkında öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla duygu ve düşüncelerini paylaştı.

ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖZGÜVENLERİNDEN DOLAYI TEBRİK EDERİZ.

Ock

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlandığı yazı ile müdürlüğümüze bildirilmiştir. Bu kapsamda okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" uygulanmaya başlanmıştır. Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Kasım ve Aralık ayı ''Afiş'' ve  ''Sözlük Tasarım'' yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA ETKİNLİKLERİ

Mrt

İYİLİK DENİZİNDE BİR DAMLADA SEN OL PROJESİ KAPSAMINDA DEPREM BÖLGESİNDEKİ KARDEŞLERİMİZİN BİR NEBZEDE OLSA YARALARININ SARILMASI ADINA OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMIYLA YARDIM KUMBARASI KAMPANYASI BAŞLATILMIŞTIR.

Haz

Telafi eğitimine katılmak isteyen öğrencilerimiz için veli izin belgesi yayınlanmıştır. Telafide bende varım diyen öğrencilerimiz dilekçeyi doldurup okul idaresine teslim edelim.