BİTLİS / GÜROYMAK - Şehit Er Fevzi Güngür Ortaokulu

SERBEST KÜRSÜ ETKİNLİKLERİ

Okulumuzda Kütüphanecilik Kulübü tarafından öğrencilerimize özgüven aşılamak, topluluk önünde konuşabilmesini sağlamak, çevre ile iletişim kurmasını sağlamak, duygu ve düşüncelerini,isteklerini rahatça ifade edebilmesini sağlamak, mikrofon fobisini yenmek amaçlarıyla Serbest Kürsü etkinlikleri başlatıldı. Öğrencilerimiz; tarihi kişiler, devlet büyükleri, meslek tanıtımları, şairler ve yazarlar, icatlar, ilkler,değerler eğitimi vb. alanlarda konuşmaya teşvik edildi. Her cuma İstiklal Marşı töreni öncesi farklı kademelerden gönüllülük esası gözetilerek seçilen öğrencilerimiz, 5-10 dakikayı geçmeyecek şekilde tüm öğretmen ve öğrencilerle duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Serbest Kürsü Etkinlikleri aralık ayı kapsamında;

8/B sınıfı öğrencimiz İrem USLU-Ali KUŞÇU

8/B sınıfı öğrencimiz Nazlı ŞALIŞLIOĞLU- Aziz SANCAR

6/A sınıfı öğrencimiz Melek BOYUZUN-Sümeyye BOYACI

5/A sınıfı öğrencimiz Rabia ŞİPAL- Şerife Bacı hakkında öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla duygu ve düşüncelerini paylaştı.

ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖZGÜVENLERİNDEN DOLAYI TEBRİK EDERİZ.

11-01-202411-01-202411-01-202411-01-2024

Yayın: 11.01.2024 - Güncelleme: 11.01.2024 21:34 - Görüntülenme: 129